Web Analytics Made Easy - Statcounter

در این مطلب با برخی از خواص شگفت‌انگیر "حنا" و طرز تهیه معجونی ساده با استفاده از "حنا و روغن کنجد" برای درمان ریزش و سفیدی مو آشنا می‌شوید. ۱۴ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۲:۳۵ اجتماعی طب سنتی نظرات

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ کسانی که ریزش مو دارند یا موهای سرشان سفید شده، می‌توانند مخلوط حنا, روغن کنجد و "وسمه" را روی سر ضماد کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 حنا بدون رنگ نیست و خاصیت حنا به رنگ آن است؛ مخلوط حنا و وسمه رنگ قهوه‌ای بلوطی را ایجاد می‌کند و قرمزی رنگ حنا گرفته می‌شود.

 همچنین حنا تقویت‌کننده مغز است و قوه بینایی را زیاد می‌کند و در رفع ریزش مو نقشی حیاتی را ایفا می‌کند؛ در طب ایرانی حکما برای حنا اهمیت زیادی قائل می‌شوند.

مالیدن مخلوط برگ‌های له شده حننا با روغن زیتون به موی سر کمک زیادی به رشد آن می‌کند، به ویژه اگر این مخلوط را با آب گشنیز ترکیب کرده و سپس مورد استفاده قرار داد؛ اگر مدتهاست که به دنبال راهکاری برای رفع بوی بد عرقی هستید که در هنگام پوشیدن کفش به آن دچار می‌شوید، حنا برای رفع عرق بدبوی پا بسیار موثر بوده و می‌تواند این دغدغه شما را نیز برطرف کند.

از جوشانده برگ‌های حنا به‌صورت غرغره برای رفع پیله دندان استفاده می‌شود؛ در مصرف داخلی برای کاهش درد معده بعد از زایمان همچنین برای رفع خشونت صدا تجویز می‌شود.

حنا از دیدگاه طب سنتی بسیار قابض است و از ریزش مو جلوگیری می‌کند همچنین روغن کنجد هم باعث رویش مجدد موها می‌شود و در پیشگیری و درمان ریزش مو بسیار موثر است.

حنا به صورت موضعی در درمان بیماری‌های قارچی پوستی به‌ویژه در قارچ‌های عامل کچلی و تخفیف دردهای روماتیسمی به‌کار می‌رود.

ضد باکتری، ضد قارچ، ضد تب، ضد اسپاسم، ضد ویروس، ضد آفتاب، قابض، تهوع‌آور، ادرارآور، قاعده‌آور، ملین، خلط‌آور، محافظ کبد، کاهش‌دهنده پرفشاری خون، سقط‌کننده، حساسیت‌زا، مهار‌کننده نیترات ردوکتاز و مسکن از خواص مفید حنا است.

حنا دارای اثر ضد باکتری خصوصاً در باکتریهای گرم مثبت است همچنین دارای اثر ضد قارچی در قارچ‌های مولد کچلی تریکوفایتون، اسپوروتریکوم و کریپتوکوکوس است.  

برای تسکین سردرد خود از حنا به عنوان ضمادی استفاده کنند و آن را به صورت ضماد به سر خود بمالید؛ اگزما عارضه پوستی است که به ویژه در هنگام تغییرات فصلی افراد زیادی را درگیر خود می‌کند؛ در این مورد نیز به گفته متخصصان طب سنتی، می‌توان از گیاه حنا استفاده کرد.

اگر مبتلا به این عارضه هستید باید گرد برگ حنا با برگ هلو را به خوبی مخلوط کرده و از آن به صورت ضماد استفاده کنید؛ نکته دیگر اینکه برای معالجه جوش و کورک سر کودکان ریشه حنا را خشک کرده و بعد به صورت ضماد آن را روی سر وی بگذارید.

انتهای پیام/

Rsaadati/Psaadati/S2,1302/CT12 واژه های کاربردی مرتبط طب سنتی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: طب سنتی طب سنتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۷۹۶۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری یک هزار تخت بیمارستانی جدید در هرمزگان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان از در دست ساخت بودن هزار تخت بیمارستانی در سطح استان خبرداد و گفت: این واحدهای بیمارستانی ظرف امسال و سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، غلامعلی جاودان ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به پروژه‌های حوزه درمان اظهار داشت:در حوزه زیرساخت‌های آموزش پزشکی، ما توسعه دانشکده‌های پزشکی شرق و غرب استان در شهرستان‌های میناب و بندرلنگه را داریم. 

وی با اشاره به لزوم توسعه تخت های بیمارستانی افزود: در این حوزه کارهای خوبی صورت گرفته و در حال توسعه تخت های بیمارستانی در بندرعباس و سایر شهرستانها از جمله میناب هستیم و حدود هزار تخت بیمارستانی ظرف مدت سال جاری و سال آینده به ظرفیت تخت‌های بیمارستانی افزوده می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: در حوزه بهداشتی 55 پروژه در دستور کار قرار دارد که در صورت تامین منابع آماده و در اختیار مردم استان قرار خواهد گرفت.

وی در خصوص وضعیت دفع پسماندهای بیمارستانی نیز اظهار داشت: در زمینه پسماندهای پزشکی در استان معاونت بهداشتی نظارت دارد و به 2 صورت انجام می گیرد در بخش دولتی و بیمارستان‌ها به وسیله دستگاه‌های پیشرفته این پسماند بی خطر می‌شود و حالت عفونی آنها از بین می‌رود.

جاودان گفت: در بخش خصوصی هم نظارت وجود دارد و بایستی مطب ها و درمانگاه‌ها با شرکت‌هایی که در این زمینه فعالیت دارند قرارداد داشته باشند و برای دفع پسماندها باید مطابق مقررات عمل کنند.

وی ادامه داد: در صورتی که مطب یا درمانگاهی این اقدامات را انجام ندهد برخورد قانونی از طریق معاونت درمان و نظارت بر درمان صورت می گیرد.

انتهای پیام/864/.

دیگر خبرها

  • طرز تهیه ۲ معجون فوق‌العاده برای درمان درد و پوکی استخوان
  • دم گیلاس؛ معجونی شفابخش برای درمان بیماری‌ها
  • هندوانه پخته سنگ کلیه را پودر می‌کند + طرز تهیه
  • بهره‌برداری یک هزار تخت بیمارستانی جدید در هرمزگان
  • دم گیلاس ؛ معجونی شفابخش برای درمان بیماری‌ها
  • (ویدیو) طرز تهیه نان پیده ترکی، یک نان خوشمزه برای صبحانه
  • طرز تهیه خورشت کنگر مخصوص مرحله به مرحله
  • روش عجیب درمان ریزش مو (فیلم)
  • گیاهان مفید برای رشد و تقویت مو‌های نازک
  • کاشت مو ، کلید داشتن موهایی جوان و شاداب