Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، این روزها که بعضی کشورها به حد مطلوبی از واکسیناسیون عمومی رسیده‌اند و بعضی دیگر هم هنوز درگیر قدم‌های ابتدایی واکسیناسیون کرونا هستند اما مسئله‌ای که واضح است این است که تولید و فروش واکسن کرونا حالا به یکی از مهم‌ترین تجارت‌های پرسود در دنیا تبدیل شده است و با این حال، کشورهای فقیرتر هم‌چنان درگیر مبارزه با همه‌گیری‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رسانه یورونیوز اخیراً گزارشی را در این باره کار کرده است:

طبق یک تحلیل جدید، شرکت‌های دارویی فایزر، بیون‌تک و مدرنا با فروش واکسن‌های کووید -۱۹ تولیدی خود به کشورهای ثروتمند در هر ثانیه بیش از هزار دلار (۸۸۰ یورو) سود به دست می‌آورد در حالی که تنها دو درصد از مردم در کشورهای فقیرتر واکسینه شده‌اند.

«اتحاد مردم برای واکسن» (PVA) که تجزیه و تحلیل خود را طبق گزارش‌های درآمدی از خود شرکت‌ها انجام داده، گفته است که علیرغم دریافت میلیاردها دلار از محل بودجه عمومی، این شرکت‌ها درخواست‌ها برای انتقال فناوری واکسن به تولیدکنندگان در کشورهای فقیرتر را نادیده گرفته‌اند. «اتحاد مردم برای واکسن» گفت که با انتقال این فناوری جان میلیون‌ها نفر نجات داده می‌شود.

با این حال شرکت‌های آسترازنکا و «جانسون‌اندجانسون» رویه دیگری را در پیش گرفته‌اند به طوری که واکسن‌های خود را به‌صورت غیرانتفاعی تهیه کرده‌اند. با این حال حتی آن‌ها نیز می‌گویند که با کاهش همه‌گیری در حال بررسی حذف این اصل هستند.

آلمان و بریتانیا از جمله کشورهایی هستند که با لغو پیشنهادی حقوق مالکیت معنوی درباره واکسن‌های کووید -۱۹ که از سوی «اتحاد مردم برای واکسن» درخواست شده است، مخالف هستند. این اتحاد حدود ۸۰ عضو دارد که از جمله آن‌ها آکسفام، اتحادیه آفریقا و برنامه مشترک ملل متحد در زمینه ایدز (UNAIDS) است.

سازمان جهانی بهداشت می‌گوید که سویه دلتای ویروس کرونا در حال حاضر شامل ۹۹.۵ درصد از ابتلاهای ویروس کرونا در جهان است. به گفته سازمان جهانی بهداشت این سویه در جهان قالب شده است.

تنها منطقه‌ای که دلتا در آن قالب نیست آمریکای جنوبی است که سویه‌های گاما، لامبدا و مو هنوز باعث بخش زیادی از موارد ابتلا می‌شوند.

کد خبر 5353938

منبع: مهر

کلیدواژه: ویروس کرونا واکسن کرونا سازمان بهداشت جهانی صفحه اول روزنامه ها دکه روزنامه مطبوعات ایران پادکست علی دایی یونسکو افغانستان ژاپن شهدا سیستان و بلوچستان علامه طباطبایی ویروس کرونا کشت زعفران فاطمه اسدی شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۰۸۶۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، محققان نتیجه گرفتند که ایمن سازی از طریق واکسیناسیون بیش از هر پیشرفت پزشکی دیگری به سلامت و بقای نوزادان کمک کرده است.

به گفته محققان، واکسن سرخک بیشترین تأثیر را در کاهش مرگ و میر نوزادان داشته است و ۶۰ درصد (۹۴ میلیون) از زندگی‌های نجات یافته توسط ایمن سازی را تشکیل می‌دهد.

این مطالعه می‌گوید به طور کلی، واکسن‌ها در نیم قرن گذشته در هر دقیقه جان ۶ نفر را نجات داده‌اند.

دکتر «تدروس آدهانوم گبریسوس»، مدیر کل سازمان جهانی بهداشت، در بیانیه خبری سازمان گفت: «واکسن‌ها یکی از قدرتمندترین اختراعات تاریخ هستند که بیماری‌هایی را که زمانی قابل ترس بودند قابل پیشگیری کردند.»

گبریسوس گفت: «به لطف واکسن‌ها، آبله ریشه‌کن شده است، فلج اطفال در آستانه ریشه کنی است و با توسعه جدیدتر واکسن‌ها علیه بیماری‌هایی مانند مالاریا و سرطان دهانه رحم، ما مرزهای بیماری را به عقب می‌رانیم. با ادامه تحقیقات، سرمایه گذاری و همکاری، می‌توانیم جان میلیون‌ها نفر را امروز و در ۵۰ سال آینده نجات دهیم.»

محققان دریافتند طی پنج دهه گذشته، واکسیناسیون علیه ۱۴ بیماری به طور مستقیم به کاهش ۴۰ درصدی مرگ و میر نوزادان در سراسر جهان و بیش از ۵۰ درصد در منطقه آفریقا کمک کرده است.

این واکسن‌ها با دیفتری، آنفولانزا، هپاتیت B، آنسفالیت ژاپنی، سرخک، مننژیت A، سیاه سرفه، بیماری ذات الریه مهاجم، فلج اطفال، روتاویروس، سرخجه، کزاز، سل و تب زرد مبارزه می‌کنند.

به گفته محققان، این دستاوردها اهمیت ترویج واکسیناسیون را، به ویژه در میان ۶۷ میلیون کودک تخمین زده شده که در طول سال‌های همه گیری یک یا چند واکسن را از دست داده اند، برجسته می‌کند.

این مطالعه به مناسبت پنجاهمین سالگرد برنامه توسعه یافته ایمن سازی است که در سال ۱۹۷۴ توسط مجمع جهانی بهداشت برای ترویج واکسیناسیون کودکان در سراسر جهان تأسیس شد، انجام شد.

کد خبر 6097579

دیگر خبرها

  • جمع‌آوری واکسن معروف از بازار
  • جمع‌آوری واکسن معروف از بازار/ عارضه لخته خون ثابت شد
  • واکسن معروف از بازار جهانی جمع شد
  • واکسن های کرونا آسترازنکا از بازار جهانی جمع شد
  • تایید واردات روغن‌های خوراکی آلوده ۷۰ میلیون یورویی ‌| محموله غیرقابل مصرف بود! +فیلم
  • تایید واردات روغن‌های خوراکی آلوده ۷۰ میلیون یورویی ‌| محموله غیرقابل مصرف بود!
  • توقیف ۴۴ هزار تُن روغن غیرقابل مصرف‌ در بندر شهید رجایی
  • موفقیت کمپین تحریم اسرائیل در کشورهای اسلامی
  • اوکراین و غرب آمادگی گفت‌وگوی جدی با روسیه را ندارند
  • واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند